menu

Zen'ti Relaxatie

"Waar gedachten eventjes stil staan en in dromen over gaan..."In deze warme sfeervolle Relaxatiepraktijk Zen'ti te Moen (Zwevegem) kun je helemaal tot rust kunt komen en genieten. Je kunt hier genieten van ontspannende, anti-stress en energetische massages, of een persoonlijke relaxatiebehandeling. Binnen dit totaalconcept zijn er ook Sol'Esta Beauty Rituelen, lichaamspeelings, -pakkings en gelaatsverzorgingen om de beleving compleet te maken. Er hangt een knusse en gezellige sfeer en al snel waan je je helemaal in een veilige, warme en beschermde cocoon. Eventjes alles loslaten en terug tot jezelf komen.

Aanbod en Tarieven

Relaxatie & massages zijn ideaal ter ontspanning of kunnen helpen bij het oplossen van spanningen en stress. Het uiteindelijke doel van elke behandeling is om de mens in zijn/haar geheel te bekijken en terug lichaam en geest in balans te brengen.


Er is een ruime keuze uit energetische behandelingen, massages en verzorgingen waarbij de klant centraal staat: rug-nek-schouder massage, lichaamsmassage met warme olie, hoofdmassage, voetmassage & reflexologie, anti-stress massage en energetische massage (healing & cranio-sacraal). Voor zwangere vrouwen is er een aangepaste behandeling.


Aangevuld met unieke wellness Sol’Esta beauty rituelen die je mee nemen naar exotische bestemmingen: gelaatsverzorgingen, lichaamspeelings & -pakkings,… Heerlijk cocoonen & herbronnen met natuurlijke producten.


Wil je graag eens volledig tot rust komen, lichamelijk en geestelijk? Dan vind je bij hier zeker een behandeling die bij je past. Je zult ongetwijfeld wegzakken in een ongeziene diepe ontspanning. Meer info, check dan www.stilteinjehoofd.com


"Stilte in je hoofd… Rust in je lichaam."

Relaxatie
Wie ben ik? Tineke, Zen'ti relaxatietherapeut & coach
Lees meer
Blog
En toen ging het licht uit...
Lees meer
Blog
En toen was ik gebroken...
Lees meer
Messenger logo
Chat