menu

"Waar gedachten eventjes stil staan en in dromen over gaan..."

Wie zijn we

In mijn Relaxatiepraktijk Zen'ti in Moen (Zwevegem) kun je terecht voor energetische behandelingen, anti-stress massages en relaxatie rituelen om helemaal tot rust komen. Binnen het aanbod zijn er puur ontspannende behandelingen of werken we om fysieke of mentale klachten en emotionele blokkades aan te pakken. Het uiteindelijke doel is om lichaam, geest en emoties in balans te brengen.


Soms ben je gewoon 'op', ga je door een moeilijke of stressvolle periode of weet je het allemaal niet goed meer. Wat de reden ook is, als je lichaam signalen geeft dat het teveel aan het worden is, neem je best even pauze. Tijd nemen om te rusten, los te laten en terug op te laden, is zelfzorg en zeker geen overbodige luxe. Weet jij nog hoe het voelt om ontspannen te zijn?


Verschillende redenen kunnen aan de oorzaak liggen: burn-out, stress, slaapproblemen, overprikkeling, hoogsensitief, paniekaanval, chronische spierpijn, hoofdpijn, emotioneel, verdriet, pijn...


Er is een ruime keuze uit energetische behandelingen en relaxatie massages, maar vaak is het een combinatie van technieken persoonlijk afgestemd op jouw klachten: lichaamsmassage met warme olie, Ayurvedische hoofdmassage, voetreflexologie en holistische technieken (Reiki, Cranio-Sacraal, TAO drukpunten & meridianen). Voor zwangere vrouwen is er een aangepaste behandeling.


Wil je graag eens volledig tot rust komen, lichamelijk en geestelijk? Dan vind je hier zeker een behandeling die bij je past. Je zult ongetwijfeld wegzakken in een ongeziene diepe ontspanning.


"Stilte in je hoofd… Rust in je lichaam."


Tot gauw, Tineke

Producten in de kijker

Geurstokjes zwart 200ml Geurstokjes zwart (200ml)
Zen'ti Natural
€ 35,00
Zen'ti aroma box
Promo
Set aroma-oliën
Zen'ti Relax
€ 89,00
€ 134,00
Zen'ti bad box Zen'ti bad box (small)
Zen'ti Natural
€ 39,00
Nieuws
zwangerschapsmassage
Zwanger zijn, is niet altijd op een roze wolk
Lees meer
Yoga Retreat
5 tips waarom yoga je jong en gezond houdt
Lees meer
Yoga Retreat
Yoga Retreat in Kreta (okt. 2023)
Lees meer
Messenger logo
Chat