menu

"Waar gedachten eventjes stil staan en in dromen over gaan..."

Wie zijn we

In mijn Relaxatiepraktijk Zen'ti in Moen (Zwevegem) kun je terecht voor energetische behandelingen, anti-stress massages en relaxatie rituelen om helemaal tot rust komen. Binnen het aanbod zijn er puur ontspannende behandelingen of werken we om fysieke of mentale klachten en emotionele blokkades aan te pakken. Het uiteindelijke doel is om lichaam, geest en emoties in balans te brengen.


Soms ben je gewoon 'op', ga je door een moeilijke of stressvolle periode of weet je het allemaal niet goed meer. Wat de reden ook is, als je lichaam signalen geeft dat het teveel aan het worden is, neem je best even pauze. Tijd nemen om te rusten, los te laten en terug op te laden. Zelfzorg is zeker geen overbodige luxe. Weet jij nog hoe het voelt om ontspannen te zijn?


Er is een ruime keuze uit energetische behandelingen en relaxatiemassages, maar vaak is het een combinatie van technieken persoonlijk afgestemd op jouw klachten. Keuze uit: Ayurvedische lichaamsmassage met warme olie, Indische hoofdmassage, voetreflexologie en energetische behandelingen (Reiki, Cranio-Sacraal, TAO drukpunten & meridianen) vanuit een holistische visie. Voor zwangere vrouwen is er een aangepaste massage.


Wil je graag eens volledig tot rust komen, lichamelijk en geestelijk? Dan vind je hier zeker een behandeling die bij je past. Je zult ongetwijfeld wegzakken in een ongeziene diepe ontspanning.


"Stilte in je hoofd… Rust in je lichaam."


Tot gauw, Tineke

Producten in de kijker

Naïf verzachtende body lotion Baby Body Lotion
Naïf
€ 14,95
Zen'ti massagebox Mindfull Massagebox Mindfull
Zen'ti Natural
€ 59,50
Zen'ti bruisbal Lara Lara bruisbal
Zen'ti Natural
€ 9,50
Naïf Shower foam bloom Doucheschuim Bloom
Naïf
€ 9,95
Nieuws
burn-out
RELAXATIETRAJECT
Lees meer
burn-out
Weerstand tegen die burn-out
Lees meer
workshop
Workshop: Versterk jouw energiebubbel
Lees meer
Messenger logo
Chat