menu

Yoga Retreat in Kreta (okt. 2023)

Tekst: Tineke Weyhaeghe

Is het tijd voor jezelf, maar echt voor jezelf om eens te gaan opladen en herbronnen? Sta je altijd klaar voor anderen? Maar vergeet je om tijd te nemen voor jezelf? Dan is deze Yoga Retreat ‘Relax & Recharge’ iets voor jou. Of je nu een beginnende yoga-maagd bent of geoefende yogi, je bent welkom. Rust. Stilte. Relax. Ontprikkelen. Ontstressen. Ontkoppelen. Droom jij hier ook van? Zie je het al voor jou? Tijd voor jezelf, want deze unieke ervaring zal je nooit vergeten en verdien jij! Time to Relax & Recharge in Kreta...

Time to Relax & Recharge op een unieke locatie in Kreta

Stel je voor dat je 5 dagen op een authentieke prachtige locatie aan het strand verblijft? Je dagen gevuld met yoga, strandwandelingen, relaxatie workshop, wellness, pittoresk dorpje bezoeken, genieten van de zon en proeven van de heerlijke gezonde Mediterrane keuken. Wel dat kan! Ontdek alles over deze 5-daagse Retreat in Kreta. Dit is iets voor jou en deze kans wil je niet missen. Want je verdient het om eens 5 dagen voor jezelf te kiezen en aan zelfzorg te doen.

WAT IS ER INBEGREPEN?

Afbeelding
  • Data: woensdag 18/10/2023 – zondag 22/10/2023
  • Locatie: we logeren in een exclusieve Resort op een rotspunt met privé-strand te midden van de ongedwongen natuur en fantastische uitzichten. Het luxe resort staat voor wellbeing, yoga & relaxatie.
  • Maaltijden: 3 maaltijden/dag  inbegrepen (excl. alcoholische dranken)
  • Activiteiten: yogalessen, workshop relaxatie en uitstap
  • Inclusief Vlucht: Brussels-Heraklion + transfer van luchthaven naar hotel (*exclusief transfer in België van thuis naar luchthaven en retour)


Prijs: €1399* all in per persoon (*in Double kamer, Single toeslag = €399) Tip: boek samen met jouw bestie, zus, moeder of collega!​​​​​​​

Kom tot rust en herbron in een prachtige exclusieve resort aan het strand.

Afbeelding

Het programma ‘Relax & Recharge’ is uitgewerkt voor iedereen die tot rust wil komen en herbronnen ‘Body, Mind & Soul’. Je hoeft helemaal geen geoefende of lenige yogi te zijn om alles te kunnen mee doen, het is volgens eigen niveau en tempo. Yoga-lessen worden gegeven door een ervaren Griekse Yoga teacher.

Activiteiten: yogalessen, workshop relaxatie, de natuur intrekken, strandwandeling, pittoresk dorpje bezoeken, wellness met indoor zwembad en natuurlijk ook de zon. Er is ook voldoende vrije tijd voorzien om te rusten of relaxen.

Plaatsen zijn beperkt, wees er snel bij! Inschrijving is pas definitief na ontvangst van voorschot (€799*) op BE77 0688 9669 8642  (Tineke Weyhaeghe) met kenmerk yoga retreat Kreta 2023. 
*Voorschot is definitief en kan niet terugbetaald worden. Vanaf ontvangst van het voorschot worden kamer en vlucht geboekt.

Dit is een unieke ervaring die je nooit zal vergeten. Wil jij mee gaan of ken je iemand die interesse heeft, laat het mij weten? 
Inschrijven en informatie via: tineke.coach@gmail.com

Ik droom alvast weg...

IK GA MEE
en schrijf mij in!
MEER INFO
over de Yoga retreat?

Verder lezen

Messenger logo
Chat