menu
Reviews
Leen V.
04/12/2023
Koesterweek... een moeilijke week voor mij, en niet toevallig had ik vandaag mijn ritueel geboekt bij Tineke van Zen'ti. Ik mocht eerst een rugmassage genieten, en al snel voelde Tineke waar het 'vast' zat. Extra aandacht voor de overbelaste plek, zorgde al snel voor de welkome en deugddoende verlossing. Aansluitend ontving ik het ritueel van de gelaatsverzorging. De gouden handen van Tineke brachten mij letterlijk naar een andere wereld, gevuld met een opeenvolging van handelingen, aroma's, texturen, stilte-geluiden en zelf rozenkwarts. Als heel rationele persoon is het voor mij soms moeilijk om los te laten, vooral als ik een drukke agenda heb, en zeker tijdens de koesterweek. Maar Tineke slaagt er telkens opnieuw in mij helemaal tot rust te brengen, en tegelijk bepaalde trauma's, verdriet en pijnlijke momenten een plaatsje te geven, en sterker nog... los te laten. Ik kan nog altijd niet goed benoemen wat er exact gebeurt, maar het doet iets met mij. Relaxatie dekt de lading niet, het is zoveel meer. Het is tijd voor mezelf, rust, ontspanning, terugreizen naar mijn kindertijd, moeilijke levensmomenten herbeleven maar tegelijk ook plaatsen... Zo emotioneel beladen maar tegelijk zo bevrijdend.... Dankjewel Tineke, om te zijn wie je bent, om te luisteren, te leren loslaten en terug op te laden. Ik ken niemand die kan wat jij kan... en daar ben ik je zo dankbaar voor.
.
14/09/2023
Heerlijke massage in een rustgevende setting. Absoluut een aanrader
.
03/09/2023
Deugddoende relax en flow massage gehad van tineke. Door haar gouden handen voel ik me nog steeds ontspannen en sliep ik ook eens weer goed. Ik kom zeker terug!
koen d.
11/07/2023
Had net een vermoeiende zakenreis achter de kiezen toen ik het genoegen had om onder handen genomen te worden door Tineke. ik vond het een aangename verrassing dat ze vooraf de tijd nam om na te gaan hoe ze de behandeling het best kon afstemmen op mijn lichamelijke toestand .Na de massage kon ik enkel zeggen dat ze erin geslaagd was om de stress uit mijn lijf te verwijderen en ik ontspannen naar huis kon. Top job!
Annabel F.
02/06/2023
Amaai wat een ervaring was met dat..zo genoten van iedere moment vd ZEN'TI RITUEEL: MASSAGE & RELAXATIE... en wat een ontlading achteraf had dit niet gedacht maar hoe raar het klinkt wat heb ik dit nodig..gouden handen heb je Tineke, gouden raad en zo rustgevend luisterend persoon, Dank u wel tot de volgende x
Hans G.
10/05/2023
Heel tevreden over de ontspannende massage. Tineke werkt professioneel en heeft een goeie feedback over de behandeling. Een echte aanrader om eens volledig tot rust te komen.
Rani S.
03/05/2023
Zeer aangename en ontspannende massage. Voor herhaling vatbaar !
Haddad L.
06/04/2023
Super leuke en ontspannende massage gehad door een super lieve dame ! Chapeau, voor herhaling vatbaar..
.
03/04/2023
Na een vrij hevige periode, heb ik rust kunnen vinden dankzij Tineke. Ik heb genoten van een heerlijke massage, dit in een zeer aangename setting. Het was lekker warm, de dekens waren zacht en een aangenaam muziekje op de achtergrond. Ideaal om je volledig over te leveren aan de magische handelingen! Ik merk doorheen de jaren ook al heel wat andere technieken, ik ben alvast fan! Dank je voor dit moment!
Anne Elisabeth H.
30/03/2023
Tineke verwelkomt je op een warme, hartelijke en professionele manier in haar prachtige ingerichte praktijkruimte, wat je al onmiddellijk een gevoel van vertrouwen geeft. Heerlijk genoten van de Relaxatiemassage 'Feel Good'. Tijdens de massage zorgen de super zachte dekentjes voor extra geborgenheid, dit in combinatie met de fantastische massagetechnieken, zorgen ervoor dat je in een roes van rust heel diep kan wegzakken in je lichaam en geest. En daar was hij dan... de stilte in mijn hoofd! De dag erna wat spier en gewricht stijfheid, wat bevestigd dat deze massage een diepte werking heeft! Nu onmiddellijk mijn volgende sessie inplannen! :)
Steffy S.
20/03/2023
En zeer aangename anti-stressmassage gekregen. Tijdens de behandeling en erna was ik ik echt ontspannen, totale rust in mijn hoofd. Tineke luistert ook echt naar je voor en na de behandeling. Vind ik zeer belangrijk. Echt een aanrader! Nogmaals bedankt!
Zoë J.
20/03/2023
Ik heb mogen genieten van een zeer deugddoende zwangerschapsmassage. Tineke nam haar tijd om me mee te geven hoe ze precies tewerk zou gaan en vroeg ook of ik op bepaalde plaatsen meer last had door de zwangerschap, zo kon ze hier rekening mee houden gedurende de behandeling. Zowel de baby als ikzelf hebben er zéér hard van genoten, ik kom zeker nog terug!
.
10/03/2023
Enorm relaxerende behandeling! Aanrader! Tineke neemt haar tijd om te luisteren vooraleer de behandeling te beginnen. De behandeling zelf héérlijk, ontspannen op een ander level.
Fien S.
11/02/2023
Zalige ervaring! Zeer aangename anti-stressmassage en heeft me enorm geholpen met mijn hoofdpijn. Dankjewel, Tineke!
Hannah D.
23/11/2022
Ik ben Tineke eeuwig dankbaar dat ik snel kon langsgaan met mijn pijnlijke onderrug. Een deugddoende rug- en schoudermassage in combinatie met een warmtebehandeling en het gebruik van magnesiumolie deden wonderen. Nu ben ik quasi helemaal verlost van pijn en professioneel advies rijker. Bedankt Tineke, you are magic!
Camille H.
31/10/2022
Heel warme en rustgevende ontvangst. Tineke neemt de tijd om te luisteren naar jouw verhaal en jou volledig op jouw gemak te stellen. Daarna genoten van bijzonder aangename behandeling 'Relax & Flow'. Behandeling zorgt voor rust & brengt evenwicht terug, een echte aanrader! Ook benieuwd naar de andere behandelingen :)
Barbara G.
12/10/2022
Na een week met schouder- en nekpijn bij Tineke langs geweest voor een massage en wat een verschil! Na de zalige massage helemaal ontspannen en zen naar huis vertrokken en de dag nadien opgestaan zonder pijn! Zeker voor herhaling vatbaar! Tijdens mijn bezoek ook een leuke en interessante babbel gehad met Tineke. Ze doet haar job met hart en ziel en straalt ook rust uit. Ik raadt Zenti relaxatie zeker aan iedereen aan!
sara b.
23/09/2022
tijdens een persoonlijk zeer stresserende periode geweest. tot volledige ontspanning kunnen komen, zelf even in slaap gevallen nog nooit mij tijdens een massage zo volledig rustig gevoeld. dit wordt zeker een meerdere herhaaldelijke afspraak. en dan nog eens een masseuse die duidelijke taal spreekt en echt om haar klanten geeft. wat kan een mens nog meer vragen? ik raad zen'ti zeker aan!!
Tine V.
21/09/2022
Wat een ervaring bij de MOM TO BE massage en relaxatie! Ik had het geluk om van 2 soorten zwangerschapsmassages te proeven tijdens mijn zwangerschap. Het grote verschil bij Tineke is de interactie tussen baby en mama. De circulerende bewegingen zorgen voor ontspanning en gelijktijdig voor een connectie met je baby. (= veel beweging). Heb je last van klachten dan is Tineke een luisterend oor en gaat ze mee op zoek naar oplossingen: een extra focus punt tijdens je behandeling of met raad en daad uit eigen ervaringen. Kortom je komt ontspannen en relaxt terug thuis! Volop genieten dus …
Hanne B.
17/09/2022
Ik voelde me vanaf het begin op mijn gemak bij Tineke, heel vriendelijke ontvangst! De massage was zeer professioneel en rustgevend. Voor herhaling vatbaar!
Celien V.
13/09/2022
Het was super! Even helemaal weg van alles en iedereen. Het volledige pakket van “me-time”. Er is ruimte voor vragen en probleempunten, hier werd ook op gewerkt. Dus zeker een aanrader.
Marieke D.
03/08/2022
Helemaal ontspannen, wat een ervaring! Een echte aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!
Sanne D.
19/05/2022
Ik ben 33 weken zwanger en kwam bij Tineke voor het relax ritueel 'mom to be'. Ik werd heel goed ontvangen en was direct op mijn gemak. Ik kon heel even al mijn kwaaltjes vergeten en kwam helemaal relax terug buiten! Bovendien had ik een hele speciale ervaring door de speciale techniek die ze gebruikte bij de rugmassage. Ik voelde de baby echt meegenieten. Moeilijk te omschrijven, maar een fantastisch gevoel! Zeker een aanrader voor alle mom's to be!! Dank u wel Tineke! Je ziet me zeker nog terug.
Birgit P.
18/03/2022
Zoek je een me-time momentje, dan kan ik je zeker een bezoekje aan Zen-ti aanraden. Elke keer ben ik opnieuw opgeladen en ben ik de zorgen vergeten. Waarvoor dank!
Isabel B.
19/11/2021
Tineke zorgt letterlijk en figuurlijk voor een warm onthaal. Ze is bijzonder hartelijk en legt vlot en duidelijk alles uit. Ze weet duidelijk waarover ze spreekt en voert elke handeling vlot en met voldoende aandacht uit. Echt genieten op een nuchtere en duidelijke manier. Ferme aanrader. I will be back:)
Elynn D.
17/11/2021
Dankzij Tineke kon ik helemaal ontspannen en voelde ik me veel lichter! Als mede tweelingmama kan zij ook als de beste luisteren naar mijn verhaal. Dankjewel.
Joyce V.
27/08/2021
Ik mocht deze ochtend genieten van een zalige, deugddoende zwangerschapsmassage. Tineke is een krak in haar vak. Geen commerce, pure relaxatie voor moeder (en baby). Een echte aanrader!!
Ine C.
23/08/2021
Dinsdag heb ik genoten van een rustgevende behandeling met een mooi resultaat. Zeer vriendelijk ontvangst. Ze voert haar behandelingen voor haar klanten in een rustgevende omgeving uit met alle zachtheid. Tijdens de behandeling kan je ook genieten van de rust en laat je thuisvoelen. Zeer aangename vrouw. Je doet dit duper Tineke! Zeker een aanrader. ❤️
Adeline L.
17/03/2021
Ik ben zo dankbaar dat ik de weg naar Tineke heb gevonden! 😍 Mijn ervaring van mijn eerste relaxatie , in 1 woord SUPER 😍 Ik heb er enorm van genoten, zoveel rust gevoeld, mijn hoofdpijn is enorm verbeterd😍 Ik verlang nu al naar mijn volgende afspraak, zalig 💖 Alsook haar producten zijn super, zowel van Sol’esta, Previa en de huisgemaakte producten! TOP 💖
.
14/02/2021
Supersnelle service met grondige uitleg en tips over het gebruik van de kwaliteitsvolle producten! Een echte aanrader! Bedankt, Tineke!
Julie H.
05/02/2021
Liefste Tineke, ik ken je nu al een tijdje... mijn maandelijkse afspraak, valt weg door Corona, maar met de heerlijke producten,is het helemaal Zen bij ons thuis, de heerlijke geuren van feel good sleep, ,no stress... zijn zalig! De italiaanse zenti trip staat in mijn, hartje geplant, ik draag het voor heel mijn leven mee, ik denk aan de yoga momenten, lekker eten, prachtige omgeving ... het was zalig! Dank u voor al de zenti momenten! Dank u Tineke
Sofie F.
03/02/2021
Gezien ik meer in Duitsland dan België ben, heeft Tineke het product opgestuurd. Ze moest hiervoor naar de post maar dit was geen probleem. Bestellingen worden heel snel en correct afgehandeld, de service is super en de producten zeer goed! Dank je wel
ann v.
01/02/2021
Leuke, orginele cadeauboxen! Leuk om te geven en leuk om te krijgen. 2x plezier of liever 3x. Orginele boxen om te ontdekken en erna om van te genieten. Pure verwennerij
Nele R.
26/01/2021
Met Kerst kon ik mijn moeder en schoonmoeder super verrassen met heel mooie cadeauboxen met heerlijk natuurlijke producten. Ondanks de kerst-drukte, perfecte service en levering! Een echte aanrader!
Virginie F.
26/01/2021
Heel tevreden over mijn behandelingen en er wordt goed geluisterd naar eventuele klachten! Rustgevend voor het lichaam. Ik probeer maandelijks een afspraak te maken. Een echte aanrader!!!
Eva A.
25/01/2021
Heel tevreden. De aanpak is uniek. Tijdens de behandeling wordt zowel innerlijke rust als je huid aangepakt. En dit volledig aangepast aan je persoonlijke situatie. Ik heb er geleerd wat ademruimte is en kreeg tips hier dagelijks mee om te gaan. Meer dan een beetje me-time dus.
Sofie D.
25/01/2021
Wat een service! Altijd paraat om uitleg te geven over de aangeboden producten. Bestellingen worden heel snel en correct afgehandeld. Nu de Previa shampoo aan het testen samen met de dochter, na twee wasbeurten voelt het haar zacht aan en veel minder zwaar. Dochter haar kroes haartjes worden onder controle gehouden! Fijn product! Bedankt Tineke 😘
Leen V.
11/01/2021
SUPER blij met de Zen'ti Homemade producten uit de Zen'ti relax box! Ik kreeg direct complimenten dat ik lekker rook (Bodymelk) en dat mijn haar er fantastisch uitziet! De Roll-on olie geeft een heerlijke geur, zalig om aan te brengen net voor het slapen gaan.
Kimberley D.
06/01/2021
Één woord: HEERLIJK! *Heerlijke producten *Heerlijke service *Heerlijk Zen ... Fantastisch om cadeau te doen, nog beter om het zelf te krijgen ☺️
DANIQUE V.
11/12/2020
Wat een snelle levering van mijn bestelling! De Magic Box ligt te glunderen onder de Kerstboom! Héél mooi verpakt!
Martine V.
05/03/2020
Ik ben heel tevreden, heel vriendelijk, heel gezellig, een oase van rust.. kortom voor herhaling vatbaar
Dorien D.
27/02/2020
De edelsteenmassage was een zalige ervaring, zacht gegeven door Tineke met passie voor haar werk. Een echte aanrader!
Daphné V.
06/11/2019
Een heel vriendelijke dame! Het was een zeer aangename ervaring.
Marnix R.
02/10/2019
Was zalig, vriendelijk, voor herhaling vatbaar.
Natalie D.
28/08/2019
Super genoten van deze ontspannende massage!
Sandrine C.
26/05/2019
Een hele zalige, ontspannende rug- en voetmassage in een gezellige, warmte ruimte. Heel professioneel.
Nele N.
24/04/2019
Vriendelijke ontvangst, direct op je gemak. Heel professioneel op maat van de klant. Kortom voor herhaling vatbaar!
Veronique D.
16/01/2019
Super genoten van de behandeling. Heel professioneel. Ik ga zeker nog es terug.
Julie H.
24/10/2018
Het was super! Tineke stelt je gerust en straalt rust uit! Massage was zo relax! Ze heeft gouden warme handjes! Een echte aanrader!
Eva A.
24/10/2018
Een heel persoonlijke aanpak. Specifiek op jouw punten van spanning. De combinatie van gelaatsverzorging en massage heeft een grote meerwaarde. Ideaal om de dagelijkse stress te vergeten.
vivianne v.
14/05/2018
was zalig
Stefanie J.
09/05/2018
Zeer goed ontvangen,. Vriendelijke mevrouw en stelt je echt op je gemak...heb er mega van genoten en ga zeker terug.echt goed gevoel erbij.
Katrien V.
03/05/2018
De kennismaking met de hartelijke Tineke verliep heel vlot, ze gaf mij heel vlug een veilig en goed gevoel. De cranio-sacraalbehandeling met hoofdmassage was TOP, een aanrader dus !
Pascale D.
25/04/2018
Heel tevreden!! Kwam heel ontspannen buiten. Tineke is heel professioneel, vriendelijk, alles wat je verwacht van een relaxatie moment!! Chapeau!! Ik ga zeker terug!
Beoordeling schrijven
Deel je ervaring met onze andere klanten.
Boek behandeling online
Snel en gemakkelijk online je behandeling boeken.
Bestel online
Koop online onze producten en geniet van scherpe kortingen.
Messenger logo
Chat