menu
Reviews
Adeline L.
17/03/2021
Ik ben zo dankbaar dat ik de weg naar Tineke heb gevonden! 😍 Mijn ervaring van mijn eerste relaxatie , in 1 woord SUPER 😍 Ik heb er enorm van genoten, zoveel rust gevoeld, mijn hoofdpijn is enorm verbeterd😍 Ik verlang nu al naar mijn volgende afspraak, zalig 💖 Alsook haar producten zijn super, zowel van Sol’esta, Previa en de huisgemaakte producten! TOP 💖
.
14/02/2021
Supersnelle service met grondige uitleg en tips over het gebruik van de kwaliteitsvolle producten! Een echte aanrader! Bedankt, Tineke!
.
05/02/2021
Liefste Tineke, ik ken je nu al een tijdje... mijn maandelijkse afspraak, valt weg door Corona, maar met de heerlijke producten,is het helemaal Zen bij ons thuis, de heerlijke geuren van feel good sleep, ,no stress... zijn zalig! De italiaanse zenti trip staat in mijn, hartje geplant, ik draag het voor heel mijn leven mee, ik denk aan de yoga momenten, lekker eten, prachtige omgeving ... het was zalig! Dank u voor al de zenti momenten! Dank u Tineke
Sofie F.
03/02/2021
Gezien ik meer in Duitsland dan België ben, heeft Tineke het product opgestuurd. Ze moest hiervoor naar de post maar dit was geen probleem. Bestellingen worden heel snel en correct afgehandeld, de service is super en de producten zeer goed! Dank je wel
ann v.
01/02/2021
Leuke, orginele cadeauboxen! Leuk om te geven en leuk om te krijgen. 2x plezier of liever 3x. Orginele boxen om te ontdekken en erna om van te genieten. Pure verwennerij
Nele R.
26/01/2021
Met Kerst kon ik mijn moeder en schoonmoeder super verrassen met heel mooie cadeauboxen met heerlijk natuurlijke producten. Ondanks de kerst-drukte, perfecte service en levering! Een echte aanrader!
Virginie F.
26/01/2021
Heel tevreden over mijn behandelingen en er wordt goed geluisterd naar eventuele klachten! Rustgevend voor het lichaam. Ik probeer maandelijks een afspraak te maken. Een echte aanrader!!!
Eva A.
25/01/2021
Heel tevreden. De aanpak is uniek. Tijdens de behandeling wordt zowel innerlijke rust als je huid aangepakt. En dit volledig aangepast aan je persoonlijke situatie. Ik heb er geleerd wat ademruimte is en kreeg tips hier dagelijks mee om te gaan. Meer dan een beetje me-time dus.
Sofie D.
25/01/2021
Wat een service! Altijd paraat om uitleg te geven over de aangeboden producten. Bestellingen worden heel snel en correct afgehandeld. Nu de Previa shampoo aan het testen samen met de dochter, na twee wasbeurten voelt het haar zacht aan en veel minder zwaar. Dochter haar kroes haartjes worden onder controle gehouden! Fijn product! Bedankt Tineke 😘
Leen V.
11/01/2021
SUPER blij met de Zen'ti Homemade producten uit de Zen'ti relax box! Ik kreeg direct complimenten dat ik lekker rook (Bodymelk) en dat mijn haar er fantastisch uitziet! De Roll-on olie geeft een heerlijke geur, zalig om aan te brengen net voor het slapen gaan.
.
06/01/2021
Één woord: HEERLIJK! *Heerlijke producten *Heerlijke service *Heerlijk Zen ... Fantastisch om cadeau te doen, nog beter om het zelf te krijgen ☺️
Danique V.
11/12/2020
Wat een snelle levering van mijn bestelling! De Magic Box ligt te glunderen onder de Kerstboom! Héél mooi verpakt!
Martine V.
05/03/2020
Ik ben heel tevreden, heel vriendelijk, heel gezellig, een oase van rust.. kortom voor herhaling vatbaar
Dorien D.
27/02/2020
De edelsteenmassage was een zalige ervaring, zacht gegeven door Tineke met passie voor haar werk. Een echte aanrader!
Daphné V.
06/11/2019
Een heel vriendelijke dame! Het was een zeer aangename ervaring.
Marnix R.
02/10/2019
Was zalig, vriendelijk, voor herhaling vatbaar.
Natalie D.
28/08/2019
Super genoten van deze ontspannende massage!
Sandrine C.
26/05/2019
Een hele zalige, ontspannende rug- en voetmassage in een gezellige, warmte ruimte. Heel professioneel.
Nele N.
24/04/2019
Vriendelijke ontvangst, direct op je gemak. Heel professioneel op maat van de klant. Kortom voor herhaling vatbaar!
Veronique D.
16/01/2019
Super genoten van de behandeling. Heel professioneel. Ik ga zeker nog es terug.
.
24/10/2018
Het was super! Tineke stelt je gerust en straalt rust uit! Massage was zo relax! Ze heeft gouden warme handjes! Een echte aanrader!
Eva A.
24/10/2018
Een heel persoonlijke aanpak. Specifiek op jouw punten van spanning. De combinatie van gelaatsverzorging en massage heeft een grote meerwaarde. Ideaal om de dagelijkse stress te vergeten.
vivianne v.
14/05/2018
was zalig
Stefanie J.
09/05/2018
Zeer goed ontvangen,. Vriendelijke mevrouw en stelt je echt op je gemak...heb er mega van genoten en ga zeker terug.echt goed gevoel erbij.
Katrien V.
03/05/2018
De kennismaking met de hartelijke Tineke verliep heel vlot, ze gaf mij heel vlug een veilig en goed gevoel. De cranio-sacraalbehandeling met hoofdmassage was TOP, een aanrader dus !
Pascale D.
25/04/2018
Heel tevreden!! Kwam heel ontspannen buiten. Tineke is heel professioneel, vriendelijk, alles wat je verwacht van een relaxatie moment!! Chapeau!! Ik ga zeker terug!
Beoordeling schrijven
Deel je ervaring met onze andere klanten.
Boek behandeling online
Snel en gemakkelijk online je behandeling boeken.
Bestel online
Koop online onze producten en geniet van scherpe kortingen.
Messenger logo
Chat