menu

Workshop: Versterk jouw energiebubbel

Tekst: Tineke Weyhaeghe | Foto's: Relaxatie Zen'ti

Heb jij er ook genoeg van dat mensen alsmaar over jouw grenzen heen gaan? Voel je je wel eens alsof jij een energetische vuilbak bent voor alles waar anderen mee lopen en dit bij jou dumpen? 

Je (her)kent dit wel, die ene collega of vriendin die altijd bij jou komt met haar problemen. Ze stort alles uit. Jij neemt alles - empatisch en begripsvol als je bent - als een spons op. Nadien is zij helemaal opgelucht en ervan verlost. Maar zit jij er mee, je voelt je leeg en zwaar en weet niet wat er mee moet doen. Lees het verhaal van Birgit hoe het was voor haar.

"Grenzen stellen of aangeven, is absoluut niet gemakkelijk."

En al helemaal niet als je hooggevoelig, begripvol en zachtaardig bent. Het lijkt wel alsof dit op jouw hoofd staat en je zo negatieve ballast van anderen aantrekt. Gedaan daar mee. Ja, maar hoe? Het start in de eerste plaats bij jezelf. Bescherm jouw energetische bubbel rondom jou. Zorg dat anderen voelen tot waar ze mogen komen en niet verder. Verwijder ballast, emotionele beladenheid en negativiteit die niet bij jou hoort. Maar het start bij jezelf.

In jouw centrum en vanuit jouw centrum. Dan gaan anderen voelen hoe ver ze kunnen gaan of hoe dicht ze ‘maar’ mogen komen. Maar eerst start het voelen bij jezelf. Jouw centrum en jouw energiebubbel. Jouw kracht en jouw uitstraling. Als jij dit ook voelt en herkent, dan zal deze workshop ‘Uit mijn bubbel’ zeker iets voor jou zijn. In 3 sessies leer je jouw eigen energiebubbel te versterken en trucjes om die veerkrachtig te houden. 

  • Ontdoe je van emotionele ballast van anderen
  • Vul jouw energiebubbel terug en versterk deze
  • Grenzen aangeven vanuit jouw centrum 

Hoe doen we dit?

Met oefeningen en technieken uit energetisch lichaamwerk: yoga, ademen, TAO, yin yang stroming, body scan… We werken vanuit ons energiecentrum en lichaam, niet vanuit ons hoofd. Eens we het voelen, volgt de rest vanzelf. We vullen onze energiebubbel terug en geven de grenzen aan.

PRAKTISCH:

Workshop bestaat uit 3 sessies van telkens 1,5u 
Maandag avond 19u30 - 21u
Locatie: Hoeve To the Moen (Comminnestraat 25, 8552 Moen)
Data: 27/5, 3/6 en 10/6
Min. 8 deelnemers en max. 10 deelnemers
Concrete oefeningen en energetisch lichaamswerk
Prijs: €119 

MEEDOEN MET
met deze workshop

Verder lezen

Messenger logo
Chat