Het verhaal van Leen

Koesterweek... een moeilijke week voor mij

Koesterweek... een moeilijke week voor mij, en niet toevallig had ik vandaag mijn ritueel geboekt bij Tineke van Zen'ti. Ik mocht eerst een rugmassage genieten, en al snel voelde Tineke waar het 'vast' zat. Extra aandacht voor de overbelaste plek, zorgde al snel voor de welkome en deugddoende verlossing. Aansluitend ontving ik het ritueel van de gelaatsverzorging. De gouden handen van Tineke brachten mij letterlijk naar een andere wereld, gevuld met een opeenvolging van handelingen, aroma's, texturen, stilte-geluiden en zelf rozenkwarts. Als heel rationele persoon is het voor mij soms moeilijk om los te laten, vooral als ik een drukke agenda heb, en zeker tijdens de koesterweek. Maar Tineke slaagt er telkens opnieuw in mij helemaal tot rust te brengen, en tegelijk bepaalde trauma's, verdriet en pijnlijke momenten een plaatsje te geven, en sterker nog... los te laten. Ik kan nog altijd niet goed benoemen wat er exact gebeurt, maar het doet iets met mij. Relaxatie dekt de lading niet, het is zoveel meer. Het is tijd voor mezelf, rust, ontspanning, terugreizen naar mijn kindertijd, moeilijke levensmomenten herbeleven maar tegelijk ook plaatsen... Zo emotioneel beladen maar tegelijk zo bevrijdend.... Dankjewel Tineke, om te zijn wie je bent, om te luisteren, te leren loslaten en terug op te laden. Ik ken niemand die kan wat jij kan... en daar ben ik je zo dankbaar voor.

Leen. V. 

Het verhaal van Birgit
Hoogsensitief en een spons voor negatieve energieën van anderen