Relax & Beauty rituelen

Wil je net dat tikkeltje meer naar relaxatie, wellness en verzorging, dan zijn de Relax & Beauty rituelen ideaal om te cocoonen en herbronnen. Maak kennis met een zinnenprikkelend ritueel van massages en verzorgingen met natuurlijke oliën en heerlijke geuren die je doen wegdromen. 

De massages, gelaats- en lichaamsverzorgingen zijn gebaseerd op de Ayurveda en staan voor een totaalbeleving die al je zintuigen prikkelt. Het zijn niet zomaar verzorgingen, de relaxerende en energetische massages maken het tot een unieke beleving die je doen wegdromen naar een tropische bestemming.


Relax & Beauty rituelen

Heerlijk ontspannen massages & verzorgingen in één

Yin gelaatsverzorging

Geef jouw huid een hydraterende, kalmerende of detox boost met een Yin gelaatsverzorging en relaxatieritueel met unieke Oosterse massagetechnieken. De producten worden aangepast aan jouw huidtype: normaal, droog, gevoelig of onzuiver. Dankzij deze boost gaat je huid er gezonder en stralender uitzien! Maar je zult ook een ongekende relaxatie en energetische flow ervaren.


Inbegrepen: Indische hoofdmassage, reiniging, scrub, serum, gelaatsmassage, masker volgens huidtype, oogcrème & hand/arm massage.


Prijs: €100 - 90min 

Maak afspraak

Zen'ti Ritueel: Relax & Flow massage met relaxatie

Het Zen'ti ritueel is ideaal voor als je zowel je lichaam wilt ontspannen, stilte in je hoofd wilt en energetisch wilt opladen. Het combineert de Relax & Flow massage met een relaxatiebehandeling, zodat je het beste van beide hebt en niet hoeft te kiezen. Geschikt voor als je voelt dat je moe bent, je lichaam op is, je hoofd overvol en je laag in energie zit. Je ervaart een unieke ontspanning, voelt dat je dieper zakt in je lichaam, je hoofd komt tot rust en je waant je in een andere wereld. We brengen je als het ware in een droom-toestand, zodat je na 2u helemaal opgeladen bent.


Prijs: €135 - 120min

Maak afspraak

Ritueel Japan: rugmassage & Yin gelaatsverzorging

In dit ritueel met rugmassage worden eerst de rugspieren, nek en schouders los gemaakt. Daarna wordt het ook stil in jouw hoofd dankzij de Indische hoofdmassage. Afronden doen we met een Yin gelaatsverzorging & energetische massage van de armen en handen. Doordat je volledig ontspannen bent, zal de verzorging en producten nog beter kunnen inwerken. Laat je meenemen op deze reis naar Japan dankzij unieke Oosterse massagetechnieken. 


Prijs: €145 - 120min 

Maak afspraak

Ritueel Mom to be: zwangerschapsmassage & gelaatsverzorging

Heerlijk relax ritueel van een energetische massage en Yin gelaatsverzorging voor toekomstige mama's, met aangepaste natuurlijke oliën en rozenkwarts edelstenen. Absoluut een aanrader voor zowel de mama als de baby, puur genieten en uniek gevoel van connectie tussen mama en baby. Ze wiegen als het ware mee op de golven in de buik. 


Prijs: €145 - 120min 

Maak afspraak

Ritueel Kreta: rugmassage, gelaatsverzorging & voetmassage

In dit ritueel is de bestemming Kreta waar je met je blote voeten op het strand loopt, de zon op jouw gezicht voelt en de zeelucht inademt. Je voelt je vrij, herboren en gegrond. Na een ontspannen rugmassage, volgt de Indische hoofdmassage waarbij via drukpunten je gedachten in dromen overgaan. Dankzij de Yin gelaatsverzorging krijgt je huid een hydratatie boost & prachtige glow. Het ritueel vervolgt langs de meridianen op de armen en handen,  om te eindigen en gronden via de drukpunten op de voeten.


Prijs: €175 - 150min 

Maak afspraak

Ritueel Tahiti: relax lichaamsmassage & Yin gelaatsverzorging

We starten dit ritueel met een relaxerende lichaamsmassage die je helemaal doet wegdromen van een tropisch eiland met hagelwitte stranden, azuurblauwe zee en stralende zon. Daarna wordt het ook stil in jouw hoofd dankzij de Indische hoofdmassage. Afronden doen we met een Yin gelaatsverzorging & energetische massage van de armen en handen. Je zal er 10 jaar jonger uitzien doordat alle stress in je gezicht verdwijnt.


Prijs: €205 - 180min 

Maak afspraak

Ritueel Marokko: lichaamsscrub & relax massage

Traditioneel Marokkaanse lichaamsverzorging als ideale voorbereiding voor je op vakantie naar de zon vertrekt. Dodehuidcellen worden verwijderd met een scrub en kesa scrubhandschoen waardoor je een zijdezachte huid krijgt. Je merkt dat je bruining egaler zal zijn en langer zal houden. Lichaamspeeling met amandelscrub en traditionele kesa handschoen om de doorbloeding te stimuleren. Afsluiten met een relaxerende lichaamsmassage die je helemaal doet wegdromen van een onvergetelijke reis.


Prijs: €205 - 180min 

Maak afspraak