Relaxatie, coaching & loslaten

1. Relaxatie


Heb je last van stress, drukte en de hoge verwachtingen die opgelegd worden? Voel je het aan je lichaam, of stopt je hoofd niet met denken? Soms ben je gewoon 'op', ga je door een moeilijke of stressvolle periode of weet je het allemaal niet goed meer. Dan is het tijd om naar je lichaam te luisteren en de klachten serieus te nemen.

 • Stress 
 • Burn-out 
 • Onrust in je hoofd
 • Hooggevoelig
 • Paniekaanvallen

Aangeraden bij volgende klachten of symptomen:


 • Mentale en fysieke klachten die maar niet over lijken te gaan
 • Vermoeidheid (slecht/weinig slapen, oververmoeid, weinig energie, CVS, nachtangsten, gepieker...)
 • Overprikkeling en hoogsensitief (zintuiglijk, negatieve energie van anderen opnemen,...)
 • Angst- en paniekaanvallen (inwendige hyperventilatie)
 • Stress gerelateerde klachten: spanningen, spierpijn, hoofdpijn, niet goed slapen, ademhaling,...
 • Chronische spierpijnen: rugpijn, hoofdpijn, fibromyalgie, gewrichtspijn,...
 • Overmatig gepieker en zorgen maken


Relaxatiebehandeling*: €95 (90min) 

Deze energetische behandeling is een combinatie van technieken (cranio-sacraal, TAO drukpunten & meridianen, access bars...) en zal je tot een diepe rust brengen zowel op fysiek als mentaal niveau.  De behandeling werkt vooral in op het zenuwstelsel, het bindweefsel en nervus vagus. Dit brengt een uiterst diepe ontspanning, innerlijke rust en heling tot stand. Het helpt om gedachten los te laten, gepieker te stoppen en eventjes complete stilte in je hoofd te krijgen.

Maak afspraak

Relaxatiebehandeling* met rugmassage: €135 (120min)  

Dit Zen'ti ritueel combineert de energetische relaxatiebehandeling met een anti-stress rugmassage.

Maak afspraak

*De behandeling is altijd op maat van de klant en afgestemd op de persoonlijke klachten. Wij stellen geen diagnoses en deze relaxatie vervangt geen medisch advies of behandelingen. Indien nodig, verwijs ik door naar arts, specialist, psycholoog...

2. Loslaten


Onverwerkt verdriet, pijn of trauma's zetten zich vast op celniveau in je lichaam. Dit gebeurt geleidelijk aan of door een plotselinge (schokkende) gebeurtenis. Als je geen tijd neemt om dit te verwerken, plaatsen en aanvaarden, komt het vroeg of laat tot uiting door fysieke of mentale klachten. Praten helpt, maar soms lukt dat niet altijd. Huilen helpt, maar soms is het op. Dankzij energetisch lichaamswerk wordt op een zachte manier gewerkt op ons innerlijke emotionele laagje om los te laten en aanvaarden. 


Aangeraden bij volgende klachten of symptomen:


 • Onverwerkt verdriet (vroeger tot nu)
 • Situaties in het verleden die niet verwerkt zijn als kind
 • Rouwverwerking verlies van een dierbare
 • Moeilijk kunnen loslaten of aanvaarden
 • Verwerking van een emotionele gebeurtenis: scheiding, ziekte, ongeval...


Emotioneel lichaamswerk* (loslaten): €95 (90min)

Deze energetische behandeling is een combinatie van technieken (cranio-sacraal, TAO drukpunten & meridianen, access bars...) en zal je tot een diepe rust brengen zowel op fysiek als mentaal niveau.  De behandeling werkt vooral in op het zenuwstelsel, het bindweefsel en nervus vagus. Dit brengt een uiterst diepe ontspanning, innerlijke rust en heling tot stand. Het helpt om gedachten los te laten, gepieker te stoppen en eventjes complete stilte in je hoofd te krijgen


Maak afspraak


*De behandeling is altijd op maat van de klant en afgestemd op de persoonlijke klachten. Wij stellen geen diagnoses en deze relaxatie vervangt geen medisch advies of behandelingen. Indien nodig, verwijs ik door naar arts, specialist, psycholoog...

3. Relaxatietraject & Coaching


Ga je even door een moeilijke periode, of het nu privé is of op het werk? Heb je mentaal een dipje, chronische pijn of iets nog niet verwerkt uit je verleden? Wil je groeien, maar voel je dat je vast zit? Ben je op zoek naar jezelf en kun je hier wel hulp bij gebruiken? Waag dan de sprong en stap in jouw persoonlijk traject voor verandering op korte en lange termijn!

Ontspanning. Balans. Stilte in je hoofd. Loslaten.


Tijdens jouw persoonlijk relaxatietraject (8 à 16 weken) krijg je 6 sessies (relaxatie, massage & coaching) die je op verschillende niveaus terug voeling laat krijgen met je lichaam, loslaten van onverwerkte dingen, losmaken van vastzittende emoties, algemene ontspanning van je spieren en stilte in je hoofd. Je zult je niet alleen ontspannen, beter, lichter, opgeluchter en energieker voelen, maar ook persoonlijk groeien en sterker in het leven staan.


 • Fysieke niveau: spierpijn, vermoeidheid, futloos, hoofdpijn, spanningen ...
 • Mentale niveau: burn-out, piekeren, slapeloosheid, stress, angst, controle...
 • Emotionele niveau: opgekropte gevoelens van verdriet, verlies, onmacht, onzeker, kwaadheid...


Veel mensen kunnen zich niet meer ontspannen, weten zelfs niet meer hoe het voelt. 


Vanuit een holistische visie en energetisch lichaamswerk kijken we samen wat je nodig hebt en hoe we het opbouwen. Inzichten en antwoorden komen vanuit jezelf, nadat je eerst de rust hebt terug gevonden. Het is een persoonlijk traject afgestemd op jouw maat waar jij je goed bij voelt.


Relaxatie- & coachingtraject: €510 (6 sessies 90min)

Intake gesprek + 1ste behandeling & 5 vervolgsessies van telkens 90min

Maak afspraak


Heb je nog vragen of twijfel je over welke behandeling bij jou past?