Yin Yoga & workshops

Bye bye stress... press pause

Yin Yoga is een rustige vorm om je lichaam en geest uit te nodigen 

om te ontspannen, stress te verlagen en beter te ademen... 


Plan een afspraak

"Yoga houdt je jong, ontspant jouw lichaam en zorgt voor rust hoofd." 

Dit is geen loze kreet, maar steunt op wetenschappelijk onderzoek naar de voordelen van yoga. Je lichaam blijft sterk, gezond en soepel. Je kalmeert je geest en creëert stilte in je hoofd. Yoga verlaagt je stresshormonen (cortisol) en verhoogt je gelukshormonen (endorfines).  Alleen maar voordelen om jouw yoga-matje uit te rollen dus. 

Yin yoga is een rustige vorm om je lichaam en geest uit te nodigen om te ontspannen. Ademen, stretchen en rustige yogaposes die voor iedereen toegankelijk zijn. Je hoeft geen ervaring te hebben of lenig te zijn.


Voordelen, zowel lichamelijk als mentaal: bevordert jouw slaapkwaliteit, zorgt voor soepelere spieren & gewrichten, verlaagt spanningen & (spier)pijn, doet jouw stress-waarden dalen, helpt bij een diepere buikademhaling en creëert stilte in je hoofd. 

1 sessie 

 15 

/ beurt
  • Eén gratis proefles
  • Maak kennis met Yin Yoga
  • Kom tot rust: lichaam & geest
  • Donderdagavond 20u (Moen)

10-beurtenkaart

 120 

/ 10-beurten
  • €30 korting = 2 gratis lessen
  • Ademen
  • Stretchen
  • Stilte in je hoofd

Workshops

 119* 

/*vanaf

Yoga Retreat in Kreta

Relax & Recharge 

Het programma ‘Relax & Recharge’ is uitgewerkt voor iedereen die tot rust wil komen en herbronnen ‘Body, Mind & Soul’

Is het tijd voor jezelf, maar echt voor jezelf om eens te gaan opladen en herbronnen? Sta je altijd klaar voor anderen? Maar vergeet je om tijd te nemen voor jezelf? Dan is deze Yoga Retreat ‘Relax & Recharge’ iets voor jou. Of je nu een beginnende yoga-maagd bent of geoefende yogi, je bent welkom. Rust. Stilte. Relax. Ontprikkelen. Ontstressen. Ontkoppelen. Droom jij hier ook van? Zie je het al voor jou? Tijd voor jezelf, want deze unieke ervaring zal je nooit vergeten en verdien jij! 

Kom tot rust en herbron in een prachtige exclusieve resort op een rotspunt aan de strandlijn...

Stel je voor dat je 5 dagen op een authentieke prachtige locatie aan het strand verblijft? Je dagen gevuld met yoga, wandelingen, workshop relaxatie, wellness, pittoresk dorpje bezoeken, genieten van de zon en proeven van de heerlijke gezonde Mediterrane keuken.

Lees meer