Our Team

Tineke, relaxatie- & massagetherapeut

"Ik ben van opleiding journalist & fotograaf en heb 10 jaar gewerkt in Marketing & Communicatie. Tot ik op mijn 30ste een burn-out kreeg en mij afvroeg: Is het dit nu? Toen ben ik in contact gekomen met massage, energetisch lichaamswerk, yoga, relaxatie-oefeningen en coaching. Ik volgde verschillende opleidingen, voornamelijk de Oosterse therapieën (Ayurveda, TAO, Yin Yang, cranio-sacraal...) intrigeerden mij. Er ging een nieuwe wereld voor mij open en het is mijn missie om mensen te helpen als massage- & relaxatietherapeut."

Meer over mij 

Lieselot, massagetherapeut

"Ik ben voormalig opvoeder begeleider en heb 3 jaar gewerkt binnen de zorgsector. Ik zocht naar een manier om meer te kunnen betekenen voor de mensen. Hierdoor ben ik in aanraking gekomen met massage. Je staat dichter bij de mensen, ze kunnen hun emoties kwijt en je kan hen een luisterend oor aanbieden, ... Kortom, ik krijg meer voldoening in het geven van massages aan personen. Ik ben gespecialiseerd in relaxatiemassage, zorgmassage & Lomi Lomi massage."

Lieselot werkt op maandag- & woensdagavond bij Zen'ti voor de relaxatiemassages. Alsook bij de duo-massages op afspraak.

Vicky Veys, psychotherapeut

Ik werk samen met een gespecialiseerde psychotherapeute Vicky Veys, teamcoördinator van groepspraktijk Momentum in Otegem voor doorverwijzingen.  


"We gaan samen op zoek om op eigen kracht kwetsuren te verwerken, een nieuw evenwicht te bereiken, relaties te verbeteren en patronen te veranderen. Ons team is divers samengesteld om aan veel hulpvragen tegemoet te kunnen komen en de wachttijd te beperken."


Meer over Momentum 

Jiel Depraetere, Osteopaat

Ik werk samen met Jiel Depraetere voor osteopathie, kinesitherapie en manuele therapie in zijn groepspraktijk te Sint-Denijs (Zwevegem).


"Ons doel is om elke patiënt een individuele behandeling aan te bieden. Dit door het lichaam op een holistische manier te gaan onderzoeken zodat gericht kan gezocht worden naar de oorzaak van de klachten en dus niet enkel het letsel zelf te bekijken."


Meer over Osteopathie Depraetere