Meer energie in 10 dagen

Boost jouw energie met deze challenge

Kun jij ook wel wat meer energie gebruiken om de lente in te gaan? Ben je langzaam van onder die steen - die winter heet - aan het kruipen? Heb je nergens nog zin in? Wil je nergens meer aan mee doen? Kortom, is het tijd om jouw energie te boosten?


Dan is deze Challenge ‘Meer energie’ iets voor jou. In 10 dagen zorgen we ervoor dat je meer energie hebt en je je vitaler voelt. 


  • ‘s Morgens uitgeruster zijn
  • Geen energiedipjes meer
  • Beter humeur
  • Meer energie
  • Zorgen voor lichaam, hoofd, energie en algemene gezondheid


Spreekt dit jou aan? Hoe gaan we dit nu doen?


Door kleine veranderingen in je dagelijkse levensstijl aan te brengen, zul je het verschil voelen. Het is een combinatie van natuurlijke supplementen zoals Kurkuma (= zuiverend) & Vitamine D (= zonne-energie), Gember shotjes natuurlijk (= instant boost) & de nodige Greens (= anti-oxidanten).


Maar het is meer dan enkel deze superfoods natuurlijk. We gaan ook onze mindset shiften zodat onze positieve flow ook kan ontwaken. Door onze ochtendroutine aan te passen en te starten met een korte Meditatie voor een rustige start van de dag. En een ‘Morning Flow Yoga’ sessie zodat je lichaam kan ontwaken en stretchen. Zodat je jouw persoonlijke energiebubbel kunt vullen met nieuwe energie. 


Als extra bonus ontvang je nog:


  • 10 gezonde en lekkere recepten om een nieuwe twist te geven aan jouw ontbijt. Start je dag energiek, in plaats van moe en futloos!
  • Positieve Mindset Planner die je zelf kan invullen met wat voor jou werkt.


Gedurende deze 10 dagen ondersteunen en motiveren we jou met tips & trics. Je doet het niet alleen en dat maakt het gemakkelijk om vol te houden. Een nieuwe gewoonte aanleren, lukt alleen maar als je er regelmaat in steekt. We gieten dit alles in een schema zodat je het gemakkelijk kan volgen. En je kunt ook vragen stellen in de chat-groep.


Start de lente met een hoge dosis energie & positieve vibes.

Workshop: Stilte in je hoofd
Leer tot rust komen en luister naar je lichaam